مقاله مقایسه احساس تنهایی و افسردگی کاربران عادی و پرخطر اینترنت

مقاله مقایسه احساس تنهایی و افسردگی کاربران عادی و پرخطر اینترنت مقاله مقایسه احساس تنهایی و افسردگی کاربران عادی و پرخطر اینترنت

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 42 KB

تعداد صفحات : 11

بازدیدها : 245

برچسبها : اینترنت احساس تنهایی افسردگی کاربر پرخطر

مبلغ : 9000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی مقایسه احساس تنهایی و افسردگی در بین کاربران عادی و پرخطر اینترنت

معرفی مقاله تحقیقاتی مقایسه احساس تنهایی و افسردگی در بین کاربران عادی و پرخطر اینترنت در فرمت word با منابع

چکیده

هدف از مقاله حاضر مقایسه احساس تنهایی و افسردگی در بین کاربران عادی و پرخطر اینترنت می باشد. روش پژوهش با توجه به اهداف و فرضیه های آن از نوع علّی - مقایسه ای (پس رویدادی) می باشد روش نمونه گیری این پژوهش در دسترس می باشد. بدین صورت که تعداد 50 نفر از افرادی که کاربر عادی هستند و نیز تعداد 50 افراد کاربر پر خطر اینترنت انتخاب شدند. ابزار پژوهش فرم کوتاه شده مقیاس احساس تنهایی اجتماعی- عاطفی بزرگسالان است. پرسشنامه افسردگی بک: این مقیاس خود گزارشی 21 ماده ای است و هر ماده دارای 4 گزینه به ترتیب (الف- ب- ج و د) است که بر اساس مقادری (0و1و2و3و4) نمره گذاری می شود گرفتن نمره بالا در مقیاس نشان دهنده افسردگی بالا می باشد. نتایج نشان داد بین احساس تنهایی در بین کاربران عادی و پرخطر اینترنت تفاوت وجود دارد و میانگین احساس تنهایی در بین کاربران پرخطر بالاتر از کاربران عادی است.

کلمات کلیدی: تنهایی، افسردگی، کاربر عادی، کاربر پرخطر، اینترنت

مقدمه

اینترنت، رسانه ای جدید با ماهیتی متفاوت از رسانه های پیش از خود است و در عین حال تقریبا همهء آن رسانه ها را در خود دارد. اینترنت با خود تغییرات اجتماعی به همراه می آورد و این تغییرات بیش از همه در میان جوانان که بیشترین تعداد کاربران اینترنت را تشکیل می دهند، رخ می دهد. اینترنت در فاصلهء سال های 1380 تا 1385 در ایران رشدی حدود 2500 درصد داشته است. این وضعیت امکان ایجاد یک نسل را در ایران مطرح می کند، نسلی که در سال های نوجوانی با تکنولوژی های نوین ارتباطی آشنا شده و در حال حاضر به سمت سنین میانسالی حرکت می کند. از طرفی دیگر جوانان ایرانی از قابلیت های ارتباطی اینترنت به طرز مؤثری بهره گرفته اند. گروه های اجتماعی مختلف بنا به ویژگی های خاص جامعه ی ایران، اینترنت را مکان خوبی برای خودابرازی و ایجاد ارتباط یافته اند. متن مقاله ادامه دارد. ...

احساس تنهایی و افسردگی کاربران اینترنت

جوان نسلی توانمند است. همه چیز او جوان و در مرحله شباب و افروختگی است. او در شرایط و امکاناتی است که می تواند حلال مشکلات باشد و نارسایی ها و کاستی های جامعه را از میان بردارد. قدرت عمل دارد و این قدرت خود عامل سازندگی و رشد و پیشرفت او و جامعه است. او در طریق وصول به هدف، قادر است موانع را درهم بشکند و مقاصد خود و جامعه اش را محفوظ دارد.

نیروی جسمانی او در کمال اوج است و استعداد و ذهن و توجه او در نهایت رشد، همت او عالی است تا حدی که به گفته راسل به کمک آن می تواند محیط خویش را تغییر دهد و به گفته موریس دبس به تصور و درک قانون اخلاقی و تکلیف قادر است و به جای تنگ نظری دوران گذشته مفهوم وسیع تری از هستی وارد انگیزه های رفتار او می شود و این خود توانی جدید برای تلاش و حرکت اوست.

لذا از آنجایی که جوانان دارای اهمیت خاصی در هر جامعه محسوب می گردند و پویایی جامعه نیز به پویایی آنان مربوط است لذا برخی عوامل سعی در تخریب ارزش ها و سلب هویت این قشر جامعه را دارند. سایت های اجتماعی که معمولا مضرات آنان بیشتر از فوایدشان است متاسفانه قصد تخریب جوانان را داشته و این موضوع در کشورهای جهان سوم و کشورهای در حال توسعه به وفور دیده می شود. امید است که مسئولان برنامه ریز در این زمینه گامهای اساسی برداشته تا جوان ایرانی با تکیه بر اصول و ارزشهای اسلامی همواره در جهان سربلند شناخته شود.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید